Monday, 7 March 2016

4 CARA VIVIX SHAKLEE BERTINDAK

4 CARA VIVIX BERTINDAK 

Dalam entry sebelum ni saya dah kongsikan 4 ramuan hebat Shaklee (klik sini) dengan anda semua.. Hari ni saya nak kongsikan pula bagaimana cara vivix bertindak dalam tubuh kita.

 

 

CARA VIVIX BERTINDAK:1. Memperbaiki DNA
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA. Salah satu puncanya adalah disebabkan oleh radikal bebas yang berada di dalam makanan dan alam sekitar kita contohnya seperti asap rokok.
Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.


2. Mempertahankan dan mengawal genetik


Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur sel. Dalam satu penemuan utama dalam ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap selular.4. Meningkatkan Tenaga Sel


Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.
5. Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan
Sekiranya kita menghidap penyakit-penyakit kronik seperti jantung, kanser, darah tinggi, kencing manis dan sebagainya, sel-sel DNA kita menjadi semakin lama semakin pendek. Berbeza keadaanya dengan orang yg sihat, sel-sel DNA mereka lebih panjang dan kuat. Bagi mereka yang berpenyakit dan memiliki sel DNA yg lebih pendek, sel-sel mereka cepat musnah dan akhirnya mati. Semakin kurang se-sel dalam badan kita, semakin sakitlah kita
Di sinilah vivix memainkan peranannya. Bahan-bahan yang terkandung dalam vivix bertindak dalam 4 cara seperti yang disenaraikan tadi ke atas badan kita.
  • memanjangkan tempoh hayat sel-sel
  • memperbaiki sel-sel yang hampir musnah
  • menguatkan sel-sel supaya tidak mudah musnah
  • mempertingkatkan fungsi sel dengan cara memberikan tenaga kepada sel
Dengan kata yang lebih mudah, vivix berfungsi sehingga ke peringkat DNA dan sel. Vivix memperbaiki sehingga ke akar umbi! Jika sel-sel kita sihat insya allah seluruh badan kita juga akan sihat…Bulan Mac 2016 ade promosi vivix tau twin pack lagi memang berbaloi.. untuk pesanan atau pertanyaan meh hubungi saya, ruzanna di talian 012.5932706.

0 comments: