About Me
Saya, Nor Ruzanna Hanee atau mesra dipanggil Ana (nama panggilan kat rumah dan pejabat). Tahun ni (2015) genap umur saya 31 tahun, masih bujang lagi hehe..


Saya telah menjadi pengguna tegar Shaklee dari tahun 2013 sehingga kini dan saya mempunyai kepercayaan sepenuhnya kepada produk terbaik dunia ini. Dan kini, lebih kurang 2 tahun lebih  saya menjadi pengedar sah Shaklee di seluruh Malaysia. Segala pengalaman dan pengetahuan saya tentang vitamin dan produk Shaklee akan saya gunakan untuk membantu mereka yang mempunyai masalah dalam memperbaiki kualiti hidup mereka.


Sekiranya anda mempunyai sebarang persoalan tentang produk Shaklee ataupun apa sahaja yang boleh saya bantu, jangan segan-segan untuk menghubungi saya. Dengan sedaya upaya saya akan membantu anda. Kepuasan dan kegembiraan anda terhadap layanan daripada haneewardrobe.blogspot adalah menjadi keutamaan saya.


Sekiranya anda berminat untuk mengenali saya di Facebook, sila lawati laman facebook saya iaitu Nor Ruzanna Hanee Dan sebarang kemusykilan atau inginkan maklumat lanjut mengenai produk Shaklee serta konsultasi online percuma, anda boleh hubungi saya.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Saya merupakan pengedar sah shaklee anda (shaklee independent distributor:908559). Pilihan COD di area Bandar Perda (penang) dan Ipoh (perak).

Perkhidmatan Pos adalah ke seluruh Semenanjung Malaysia serta Sabah dan Sarawak

Untuk membuat pesanan boleh hubungi saya di:
fb: Hanee’s Wardrobe
email:zannahoney@yahoo.com

sms/whatsapp: 012-5932706

0 comments: