Monday, 8 June 2015

YES pack Shaklee: Promosi sepanjang May 2015 hingga Oktober 2015

Assalamualaikum, hai salam sayang semua.. Haa teruja tak tengok tajuk entry kali ni hehe.. Mesti dah dengar kan tentang yes pack ni sebab promosi ni dah bermula sejak May 2015 lagi.



3 soalan lazim tentang YES pack Shaklee....

1)Apa itu YES pack?

YES pack ni bermaksud young entrepreneur pack dimana ade 4 set yang disediakan oleh pihak shaklee.


2)Apa yang best tentang YES pack?

Yang bestnya dengan setiap pembelian tak kira la set yang mana satu anda akan diberikan diskaun sebanyak 5%. Untung kan beli dpat diskaun lagi hehe.


3)Set apa yang ade dalam YES pack?

Set-set yang ada:  Healthy pranatal, posnatal, fitness and young living.

Jangan riso ye walaupun anda tidak berada di zone pranatal mahupun postnatal, anda masih boleh beli set-set ini kerana vitamin-vitamin yang terdapat dislaam set tersebut juga boleh digunakan sebagai vitamin pelengkap untuk kesihatan harian anda.


APA??? ADE PROMOSI LAIN LAGI SEPANJANG MAY2015-OCTOBER 2015???

Ya tepat sekali, seiring dengan promosi YES pack ini , shaklee bermurah hati kepada anda yang berminat nak daftar keahlian sepanjang promosi ini. 




Seiring dengan YES pack promosi ini, pihak shaklee menawarkan promosi keahlian iaitu jika anda mendaftar from May 2015-October 2015 anda layak mendapat sebotol multivitamin a.k.a vitalea secara percuma dengan pembelian mana-mana produk shaklee. 


So tak rugi kan kalo anda mendaftar sekarang. dapat beli YES pack dengan diskaun 5% dapat pula multivitamin secara PERCUMA!!!!


Ate apa tunggu lagi.. Jom sihat bersama shaklee .. 


Sebarang pertanyaan dan pesanan:

id:908559
012-5932706
zannahoney@yahoo.com
fb: hanee's wardrobe

2 comments:

Dila Gebu said...

info yang bermanfaat dari blog ni. memang best

nor ruzanna Hanee said...

terima kasih sis dila gebu :)