Thursday, 18 May 2017

CARA MENURUNKAN POWER RABUN DENGAN CEPAT

CARA MENURUNKAN POWER RABUN 
Assalamualaikum, salam sejahtera semua.

Dalam entry saya sebelum ini, saya dah kongsikan tentang cara menurunkan rabun dan silau (KLIK SINI) dengan vitamin kecik molek shaklee iaitu CARATOMAX SHAKLEE.

Selain daripada caratomax, VIVIX SHAKLEE juga dapat membantu menurunkan power rabun.Umum mengetahui akan kebaikan vivix shaklee dalam memelihara kesihatan secara menyeluruh dimana ia mendapat jolokan nama sebagai TONIK AJAIB oleh penggunanya.


Bagaimana Vivix Bertindak Turunkan Rabun Silau?

Pengambilan vivix secara konsisten dan berterusan boleh memperbaiki masalah rabun silau dan memelihara kesihatan badan secara menyeluruh. Ia berfungsi sebagai antioksidan yang melindungi sel-sel badan daripada dirosakkan oleh serangan radikal bebas dan ia merupakan satu-satunya suplement yang boleh menembusi DNA manusia. 4 bahan aktif yang terkandung dalam vivix meningkatkan lagi kandungan resveratrol dan polifenol dalam vivix. 


POWER RABUN SAYA MENURUN HANYA DALAM MASA 5 MINGGU

Assalamualaikum.

Nama saya Siti Mashidayu. Saya ingin berkongsi dengan anda kisah mengenai mata saya.

Saya mengalami masalah mata iaitu rabun jauh sejak dari tngkatan 3. Kerana saya amat gemar membaca buku dan menonton televisyen. Rabun saya bermula dengan power 100 dan sekarang bertambah hingga menjadi 375.POWER RABUN MENINGKAT 


Dalam 6 bulan yang lepas, saya baru sahaja menukar cermin mata saya dari power 300 hingga menjadi 375. Kenaikan sebanyak 75 power mata saya itu menyebabkan saya mengalami sakit kepala dibahagian depan kepala, dan diatas kening. Saya sangkakan saya mengalami migraine. Tapi bila cek dengan optometris, power saya dah bertambah.

Saya pun terus memilih untuk membuat cermin mata baru dengan power 375. Saya amat takut waktu tu kerana saya tak gemar memakai cermin mata. Kerana saya telah sedaya upaya mencuba menurunkan power rabun dengan makan lobak yang banyak. Tapi masih tiada hasil penurunan power rabun saya.


MENCUBA VIVIX 

Usia perkahwinan saya hampir 11 bulan. Tetapi belum ada rezeki untuk menimang cahaya mata. Jadi saya ambil initiative untuk mencuba mengamalkan Vivix Shaklee dimana dari pembacaan saya, ia boleh membantu untuk hamil.

Setelah 5 minggu saya amalkan Vivix sebanyak 2 hari sekali, setengah sudu. Saya merasakan perubahan yang amat ketara pada mata saya. Setiap hari saya sakit kepala. Saya dah tak boleh pakai cermin mata saya lebih dari 2 jam. Kalau tidak, saya akan sakit kepala, mata saya berat dan pening-pening. 

Kerana tak tahan sangat, saya pergi lagi berjumpa optometris. Doktor disitu membuat ujian test mata pada saya sebanyak 2 kali, kerana menyedari ada sesuatu yang terjadi pada mata saya. Setelah dikaji, rupanya masalah pening saya berkaitan dengan power mata yang tidak serasi. 

POWER RABUN MENURUN

Rupa-rupanya power saya sudah menurun sebanyak 50 belah kiri, dan 50 juga belah kanan. Alhamdulillah saya terkejut sangat kerana amat tidak menyangka, selama ni saya beranggapan, bila dah rabun susah nak turun. Makin menaik ada lah. Rupa-rupanya tidak sama sekali.

Saya amat bersyukur dan sekarang saya dah tukar cermin mata baru dan masih mengamalkan pengambilan vivix untuk bebas dari cermin mata dan untuk kesihatan dalaman saya. 

Doakan saya dapat rezeki menimang baby pulak. Terima kasih Allah, Terima kasih Vivix.PERTANYAAN ATAU PESANAN?

Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan tentang suplemen shaklee,  boleh terus hubungi saya di talian 012-5932706. Saya akan bantu anda untuk urusan pembelian dan seterusnya mendapatkan konsultasi, tips dan cara pengambilan yang tepat berdasarkan keadaan anda.
Anda juga boleh terus membuat pembelian secara online melalui E-Sell Shaklee dengan menggunakan kad kredit atau kad debit. Klik link di bawah, anda akan dihubungkan terus dengan website Shaklee.Untuk response yang pantas anda juga boleh juga KILIK DI SINI.

0 comments: